Om oss

IT-HUSET är ett konsultföretag som präglas av sina medarbetare och deras individuella erfarenhet och kompetens inom IT. Vi hjälper våra kunder att lyckas med sina IT-projekt genom att tillhandahålla individer som gör skillnad eller genom att ta helhetsansvar för genomförande av projekt.

Genom att erbjuda en kombination av spetskompetens, ett konsekvent fokus på kundens behov, långsiktiga och förtroliga relationer samt en tydlig inriktning på att tillhandahålla individer som gör skillnad särskiljer vi oss på IT-konsultmarknaden.

Grunden är en företagsfilosofi som betonar långsiktighet, oberoende och relationsbyggande, en uttalad ambition att vara branschens bästa arbetsgivare samt en kultur där verkligt hög kvalitet i allt man gör är en självklarhet för alla. Det ger kunderna motiverade, engagerade, skickliga individer som trivs med sina uppdrag och därmed presterar utmärkta resultat, i rätt tid och till rätt pris.

Kunderna återfinns främst inom bank, finans och försäkring, offentlig sektor samt spel och media. Men vi hjälper även kunder i andra branscher där vår erfarenhet och kompetens kommer kunden till nytta.