Projektledning

Projektledarens ansvar är att kunden ska lyckas med sitt projekt utifrån sina unika förutsättningar. IT-HUSETs projektledare har ett genuint engagemang för kunden och en stark vilja att förstå och uppnå kundens mål för att leverera med kvalitet och överträffa kundens förväntningar.

Projektledarna har lång erfarenhet av att leda affärskritiska och komplexa projekt och program i stora organisationer. Projekten handlar om verksamhetsmässiga förändringar, utveckling av system eller införande av standardprodukter med koppling till IT. Projekt och program med en förändringsresa innebär också att människor är i förändring, ett faktum som våra projektledare ser och stödjer.

IT-HUSETs projektledare har omfattande erfarenhet av etablerade metoder och modeller, både för att realisera digitalisering och för att aktivt förvalta samt modernisera legacy. Vi ser projektledning som en profession och flertalet av våra projektledare är certifierade PMP, Project Management Professional, samt certifierade inom ITIL och/eller ScrumMasters.